Jonah Hill og Joseph Gordon-Levitt begge på vej med nye serier

Jonah Hill og Joseph Gordon-Levitt begge på vej med nye serier
Joseph Gordon-Levitt i Netflix-filmen 'Project Power' fra 2020. (Foto: Netflix)

Sidst vi så Jonah Hill i serieland var i Cary Joji Fukunagas noget aparte miniserie ‘Maniac’ i 2018, og siden har der været relativt stille omkring skuespilleren på både den lille og den store skærm.

Men nu skulle Hill være klar til at indtage hovedrollen i en nyt, særdeles ambitiøst serieprojekt. Det skriver Deadline.

Ifølge branchemediet er Hill gået sammen med ‘The Departed’-manuskriptforfatteren William Monahan for at seriefilmatisere den virkelige historie om kendis-advokaten og mafiakontakten Sidney Korshak, der fik stor indflydelse i 1940’ernes Hollywood.

Hill – som senere i år genforenes med ‘The Wolf of Wall Street’-kollegaen Leonardo DiCaprio i Netflix-filmen ‘Don’t Look Up’ – skal både spille Korshak og producere serien, der ifølge Deadline har ambitioner om en produktion af ‘The Irishman’-størrelsesorden. Der er endnu intet nyt om, hvor serien vil kunne ses eller hvornår den får premiere.

Andetsteds i streamingland er Joseph Gordon-Levitt netop sprunget om bord på antologi-projektet ‘Super Pumped’ fra ‘Billions’-skaberne Brian Koppelman og David Levien.

Planen er, at hver sæson af serien skal fokusere på en stor, virkelig sag fra den amerikanske forretningsverden (ikke ulig ‘American Crime Story’-formatet), og i det første kapitel spiller Gordon-Levitt Uber-direktøren Travis Kalanick, der blev smidt ud fra firmaet efter et mytteri på direktionsgangen.

Sæsonen har fået titlen ‘The Battle for Uber’, og optagelserne forventes påbegyndt inden længe.

Alt i alt spændende nyt fra serieland for to af Hollywoods stærkeste yngre skuespillere.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af