Mads Mikkelsen om at efterligne Johnny Depp i ‘Fantastiske skabninger 3’: »Det ville være kunstnerisk selvmord«

Mads Mikkelsen om at efterligne Johnny Depp i ‘Fantastiske skabninger 3’: »Det ville være kunstnerisk selvmord«
Mads Mikkelsen. (Foto: Hedda Rystad/Soundvenue)

Mads Mikkelsen får en af sine største internationale roller til dato, når han skal erstatte Johnny Depp i den kommende ‘Fantastiske skabninger 3’.

Samtidig hviler der et større pres på den danske skuespiller end normalt, da han skal leve op til Depps fortolkning af karakteren.

I et interview med Collider fastslår Mikkelsen, at han kommer til at tage rollen i nye retninger: »Ingen er interesserede i, at jeg skal forsøge at kopiere noget. Det ville være øjeblikkeligt kunstnerisk selvmord, særligt fordi det allerede er blevet gjort mesterligt før«.

»Alle forventer, at vi finder en anden vej. Når det så er sagt, er vi nødt til at have en bro mellem, hvad han (Depp, red.) gjorde, og hvad jeg kommer til at gøre. De broer er man nødt til at finde sammen, hvad end det gælder et bestemt look eller en særlig attitude i bestemte situationer. Men du er nødt til at gøre det til dit eget«, siger Mikkelsen.

Mikkelsen har netop færdiggjort optagelserne til filmen, der forventes at få premiere i 2022. Forude ligger optagelserne til den kommende ‘Indiana Jones 5’, som Mikkelsen også medvirker i.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af