Margot Robbie presser på for at filme Harley Quinn og Poison Ivy-romance

Margot Robbie presser på for at filme Harley Quinn og Poison Ivy-romance
Margot Robbie gentager rollen som Harley Quinn i James Gunns 'The Suicide Squad'. (Foto: PR)

Harley Quinn og Jokeren har længe været synonym med hinanden – både på film, tv og i tegneserieregi. Men da Jared Letos version af Jokeren efterhånden synes at være skrevet endegyldigt ud af DCEU, og Joaquin Phoenix portræt af ditto i ’Joker’ ikke er placeret i det samme univers, så virker det oplagt, at forsøge sig med en anden sammensætning.

Og hvis det står til Margot Robbie, så er der én karakter, som hun meget gerne ser Warner Bros. og DC Films introducere i DCEU snarest muligt: Poison Ivy. Det forklarer skuespilleren i et interview med Den of Geek:

»Tro mig, jeg snakker deres (filmstudiernes) øre af om det hele tiden. De må være trætte af at høre det, men jeg hepper, ‘Poison Ivy, Poison Ivy!’. Kom nu, lad os gøre det. Jeg vil vældig gerne se et Harley + Poison Ivy-forhold på film. Det ville være så sjovt. Så jeg bliver ved med at plage dem. Bare rolig«.

En romance mellem de to skurke lever allerede i tegneserieform, og ville på film repræsentere noget helt andet end Quinns og Jokerens forhold, hvor begge er vilde og utilregnelige (og voldspræget), mens Poison Ivy ville kunne fungere som et mere kalkuleret og reserveret modstykke til Quinns eksplosive karakter.

Sidste gang Poison Ivy medvirkede i en live-actionfilm, var i Joel Schumachers tåkrummende makværk ’Batman & Robin’, hvor hun blev spillet af Uma Thurman. Så man kan håbe på, at adaptionen af den populære DC-figur gennemgår en lidt mere vellykket transformation til det store lærred denne gang.

Margot Robbies tredje ombæring som Harley Quinn bliver i James Gunns ’The Suicide Squad’, og hvis Poison Ivy ender med at gøre sin entré i DCEU, kan det måske være i en potentiel efterfølger til ’Birds of Prey’ (der dog endnu ikke er på tegnebrættet, ifølge Robbie).

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af