Ny streamingaktør satser stort med Mark Wahlberg-thriller – se traileren til ‘Infinite’

Ny streamingaktør satser stort med Mark Wahlberg-thriller – se traileren til ‘Infinite’
Mark Wahlberg i traileren til 'Infinite'. (Foto: PR)

Den nye streamingaktør Paramount+ tager kampen op med Netflix, Disney og Amazon. Tjenestens første store satsning kommer i form af sci-fi-thrilleren ‘Infinite’, der netop har fået sin første trailer.

Her spiller Mark Wahlberg den selvdestruktive Evan McCauley, der plages af minder om steder, han aldrig har besøgt, og evner, han aldrig har lært. Men da han opdager en hemmelig gruppe kaldet ‘Infinites’, falder alt i hak: Hans minderne er ægte og stammer fra tidligere liv – og han er langt fra den eneste med de særlige evner.

McCauley må hurtigt lære at bruge sine kræfter sammen med de 27 andre Infinites. Verdensfreden trues nemlig af en tidligere Infinite (Chiwetel Ejiofor), der vil destruere menneskeheden og stoppe den evige cyklus af reinkarnation.

Filmen er instrueret af Antoine Fuqua, der tidligere har dirigeret Wahlberg i ‘Shooter’, og desuden er kendt for Denzel Washington-filmene ‘Training Day’ og ‘The Equalizer’. Fuqua er desuden snart aktuel med et remake af den danske thriller ‘Den skyldige’.

‘Infinite’ var oprindeligt planlagt til en stor biografpremiere til sommer, men får altså nu premiere direkte på Paramount+ den 10. juni.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af