Se Elon Musk tage pis på sine ustyrlige tweets og sin søns navn i ‘Saturday Night Light’-debut

Se Elon Musk tage pis på sine ustyrlige tweets og sin søns navn i ‘Saturday Night Light’-debut
Elon Musk. (Foto: Pool/Getty Images)

Elon Musk debuterede som vært på ‘Saturday Night Live’ i går aftes, og selvom annonceringen af den kontroversielle tech-milliardær indledningsvis skabte polemik, gjorde Musk sit for at holde sig på måtten.

I sin åbningsmonolog fortalte han, at han er den første nogensinde med Aspergers, der har været vært for ‘SNL’, og jokede, at han derfor ikke ville holde så meget øjenkontakt med cast-medlemmerne.

Musk gik videre til at udlægge sin vision for fremtiden på jorden: »Jeg tror på en fremtid med vedvarende energi. Jeg mener, at menneskeheden er nødt til at blive rumfartscivilisation og bosætte sig på flere planeter. Det lyder som spændende mål, gør det ikke? Hvis bare jeg postede det på Twitter, ville jeg sikkert klare mig fint. I stedet skriver jeg ting som ’69 dage efter 4/20 igen haha’«, jokede værten.

Til sit forsvar sagde han: »Jeg ved godt, at jeg nogle gange siger og poster mærkelige ting, men det er bare sådan min hjerne fungerer. Jeg vil gerne sige til alle, jeg måtte have fornærmet: Jeg genopfandt elektriske biler og jeg sender mennesker til Mars i en rumraket. Troede I virkelig, at jeg bare ville være en chill, normal dude

Musk, der danner par med Grimes, kom også ind på deres søns opsigtsvækkende navn, X AE A-Xii. »Det udtales ‘kat løber over tasturet’«, jokede han til salens begejstring.

Senere på aftenen medvirkede han i en række sketches, blandt andet som læge på et Gen Z-hospital og som sig selv i en veloplagt sketch om SpaceX’ kolonisering af Mars.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af