Se første billeder af Lily James og Sebastian Stan som Pamela Anderson og Tommy Lee i serie om sextape-læk

Se første billeder af Lily James og Sebastian Stan som Pamela Anderson og Tommy Lee i serie om sextape-læk
Lily James. (Foto: Stuart C. Wilson/Getty Images)

I slutningen af sidste år annoncerede den amerikanske streamingtjeneste Hulu, at en miniserie omhandlende kendisparret Pamela Anderson og Tommy Lee, samt det famøse læk af deres private sexvideo, var under udvikling.

Nu er optagelserne til ‘Pam & Tommy’ påbegyndt, og i den anledning har filmholdet delt første billeder af de to hovedpersoner, spillet af Lily James og Sebastian Stan, i fuld udklædning. Man må sige, at ligheden mellem skuespillerne og virkelighedens personer er ganske slående.

I samme ombæring har Seth Rogen, der spiller manden, som leakede parrets sextape, også delt et billede af sig selv iført slasket 90’er-kluns og en kikset frisure. »Mine medskuespillere, Sebastian og Lily, er meget mere cool end mig«, lyder Twitter-opslaget fra Rogen, der også producerer serien sammen med sin faste samarbejdspartner Evan Goldberg.

‘Pam & Tommy’ er skrevet af Robert Siegel (‘The Wrestler’), og alle afsnit instrueres af Craig Gillespie (‘I, Tonya’). Gennem otte afsnit vil miniserien følge parrets stormombruste forhold, der meget sigende startede med, at de blev gift i 1995 efter kun at have kendt hinanden i 96 timer.

Se billederne af castet i opslagene herunder.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af