‘The Disaster Artist’-skuespiller retter skarp kritik mod James Franco og Seth Rogen: »Jeg følte mig ikke sikker ved at arbejde med en overgrebsmand«

‘The Disaster Artist’-skuespiller retter skarp kritik mod James Franco og Seth Rogen: »Jeg følte mig ikke sikker ved at arbejde med en overgrebsmand«
Charlyne Yi, 2017. (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Charlyne Yi, der medvirkede i James Franco og Seth Rogens ‘The Disaster Artist‘ fra 2017, taler nu ud om sine oplevelser under optagelserne til filmen.

I en Instagram-story skriver hun blandt andet, at hun »ikke følte sig sikker ved at arbejde sammen med en fucking overgrebsmand«. Hun fortæller desuden, hvordan hun forsøgte at sige op, da Franco blev ramt af nye anklager om krænkelser. I stedet blev hun forsøgt bestukket med en endnu større rolle i filmen, mens hendes bekymringer om Franco blev minimeret af filmholdet.

»De sagde, at det var så last year, at Franco var en overgrebsmand. De sagde, at han havde forandret sig, selvom jeg vitterligt hørte, at han krænkede kvinder selvsamme uge«, skriver hun blandt andet.

Yi kritiserer også Seth Rogen, der både medvirkede i og producerede filmen. Hun mener, at han var en af mange »enablers«, som gjorde det muligt for Franco at fortsætte sin karriere.

»Eftersom Seth Rogen var en af producerne bag filmen, ved han helt sikkert godt om bestikkelsen og hvorfor jeg sagde op. Seth lavede også en sketch på ‘SNL’ med Franco, der muliggjorte, at Franco kunne gå på rov blandt børn. Lige efter at Franco blev taget«.

James Franco har været anklaget for misbrug, krænkelser og overgreb siden 2014, hvor en 17-årig pige delte screenshots af seksuelle beskeder mellem hende og Franco, der dengang var 35. Han undskyldte senere for beskederne. I 2018 stod fem kvinder frem og anklagede skuespilleren for krænkelser, hvilket han benægtede.

Siden 2018 har Franco mestendels medvirket i en række anmelderudskældte film, han selv har instrueret, samt sidste sæson af ‘The Deuce’.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af