Se første trailer til ‘Venom 2: Let There Be Carnage’ – med Woody Harrelson som ny superskurk

Se første trailer til ‘Venom 2: Let There Be Carnage’ – med Woody Harrelson som ny superskurk
Tom Hardy i den første 'Venom'-film. (Foto: PR)

Tom Hardy-blockbusteren ‘Venom’ fra 2018 fik ikke ligefrem en varm modtagelse af anmelderstanden (her på sitet blev filmen tildelt to stjerner), men i billetlugerne var det en helt anden sag med en global indtjening på mere end 5 milliarder kroner. Derfor lander en efterfølger i biograferne senere på året, og som optakt til premieren er første trailer netop udkommet.

Tom Hardy er tilbage i ‘Venom 2: Let There Be Carnage’ som Eddie Brock, hvis krop er blevet overtaget af Venom-symbioten med den dybe røst og det iltre temperament. I traileren hjælper Venom blandt andet sin vært med at kokkerere en ordentlig omgang morgenmad, hvorefter det mørke monster truer med at spise den lokale kioskejer.

Ny på rollelisten er Woody Harrelson. Han spiller Cletus Kasady, der bliver vært for Carnage – en anden skurkagtig symbiot fra Marvel-tegneserierne, som nok skal skabe en god portion kaos.

Filmen er instrueret af Andy Serkis, der senest foldede instruktørtalentet ud med den dystre ‘Junglebogen’-filmatisering ‘Mowgli’. Den første ‘Venom’-films manuskriptforfatter, Kelly Marcel, gentager bedriften i den nye superskurkefilm.

‘Venom 2: Let There Be Carnage’ får biografpremiere 21. oktober. Se første trailer herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af