Der er seriøse Tarantino-vibes i første trailer til Netflix’ stjernespækkede western ‘The Harder They Fall’

Der er seriøse Tarantino-vibes i første trailer til Netflix’ stjernespækkede western ‘The Harder They Fall’
'The Harder They Fall'. (Foto: PR)

Netflix har samlet et af årets stærkeste casts i den ventede western ‘The Harder They Fall’, der netop har fået sin første trailer.

Idris Elba, Regina King, LaKeith Stanfield, Zazie Beetz, Jonathan Majors og Delroy Lindo er blandt filmens hovedattraktioner.

Elba spiller bandelederen Rufus Buck, der bliver løsladt fra fængsel med hjælp fra sine håndlagere, spillet af Regina King og LaKeith Stanfield. Men hans ærkefjende Nat Love (Jonathan Majors) ånder ham i nakken, desperat efter hævn over Bucks koldblodige mord på hans forældre to årtier forinden.

Første trailer smager herligt af Tarantino á la ‘Django Unchained’ med dens eksplosive skuddueller og sorthumoristiske glimt i øjet.

‘The Harder They Fall’ er instrueret af debutanten Jeymes Samuel, som tidligere har stået bag kortfilmen ‘They Die By Dawn’. Og så har ingen ringer end Jay-Z produceret filmen, som allerede nu lader til at blive en af Netflix’ store prestigetitler i efteråret.

Filmen har verdenspremiere på Toronto Film Festival og får premiere på Netflix i løbet af efteråret.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af