Disse film skal du streame i juli – fra tredobbelt gys på Netflix til Mads Mikkelsen på hævntogt

Disse film skal du streame i juli – fra tredobbelt gys på Netflix til Mads Mikkelsen på hævntogt
'Fear Street Part 1'. (Foto: Netflix)

‘Fear Street’

De tre Netflix-filmatiseringer af R. L. Stines ’Fear Street’-bøger er forbundet med hinanden over de tre vidt forskellige tidsperioder, de foregår i.

Del 1 foregår i byen Shadyside i 1994, hvor en gruppe unge teenagere støder på en ondskab, der i over 300 år har været årsag til en række mord i byen. Del 2 foregår i 1978 på sommerlejren Camp Nightwing. Denne gang er endnu en beboer i Shadyside drabeligt forbandet, hvilket forvandler festlighederne i lejren til et blodbad.

Del 3 foregår i 1666, hvor den såkaldte Sarah Fier-forbandelse bliver afsløret, og begivenhederne på tværs af tidsperioderne bliver bundet sammen, hvilket forandrer Shadyside-beboernes liv for altid.

Del 1 får premiere 2. juli på Netflix (del 2 og del 3 får premiere 9. og 16. juli).

‘The Tomorrow War’. (Foto: PR/Amazon Prime)

‘The Tomorrow War’

Chris McKay (‘Lego Batman’) har samlet et stjernehold af skuespillere i form af Chris Pratt, J.K. Simmons, Yvonne Strahovski og Betty Gilpin til Amazon Primes nyeste satsning, der lyder som en slags gentænkning af ‘Terminator’-konceptet.

Dan er en familiefar og skolelærer, som sendes i krig – i fremtiden. Mennesker fra år 2051 lander således i vores tid for at varsle, at menneskeheden 30 år ude i fremtiden er ved at tabe kampen mod en dødbringende alienrace. Den eneste løsning er, at vor tids kampdygtige individer rejser frem i tiden og kæmper med.

Kan ses 2. juli på Amazon Prime.

‘Sweat’. (Foto: PR)

’Sweat’

Magnus von Horns svenske ’Sweat’ blev sidste år udtaget til Cannes-festivalens officielle filmprogram, selvom festivalen ikke fandt sted på grund af corona. Nu kan den opleves herhjemme vi artfilmstreamingtjenesten Mubi.

Filmen følger den polske influencer Sylwia, hvis popularitet på Instagram pludselig eksploderer. Berømmelsen er det, hun har ventet på, men selvom hun har rundet de 600.000 fans, der alle lader til at forgude hendes workouts, viser ’Sweat’ den tragiske side af berømmelsen.

Kan ses 13. juli på Mubi.

‘Gunpowder Milkshake’. (Foto: PR)

’Gunpowder Milkshake’

Navne som Karen Gillan, Lena Headey, Carla Gugino, Michelle Yeoh, Angela Bassett og Paul Giamatti pryder actionthrilleren ’Gunpowder Milkshake’.

Da en lejemorder vælger at redde et barn frem for at fuldføre sin mission, får hun et magtfuldt forbrydersyndikat på nakken og må på ny alliere sig med et hårdtslående hold af tidligere kollegaer.

Kan ses 14. juli på Netflix.

‘Retfærdighedens ryttere’. (Foto: PR)

’Retfærdighedens ryttere’

Anders Thomas Jensen er også i udlandet blevet hyldet for sin nyeste film, ’Retfærdighedens ryttere’.

Mads Mikkelsen spiller soldaten Markus, der mister sin kone i hvad, der ligner en tilfældig togulykke. I hvert fald indtil statistiknørden Otto (Nikolaj Lie Kaas), der også var om bord på toget, dukker op foran Markus hjem med en teori, om at ulykken blev forårsaget af rockergruppen Riders of Justice. Derfra går Markus, Otto og sidstnævntes slæng på hævntogt.

Kan lejes 12. juli på Blockbuster/Viaplay.

‘Avig Maria’. (Foto: PR)

’Avig Maria’

Den svenske standupper Mia Skäringer har tidligere vakt opsigt på Netflix med et show, hvor komikeren legede med tanken om at stikke en pik ned i halsen på publikum.

Nu er hun så tilbage på streamingtjenesten, og mon ikke man kan forvente sig noget af samme vildskab denne gang? Denne gang er det med betragtninger om livet og dets absurditet, der bliver bragt på banen, og det bliver krydret med komiske bemærkninger og monologprægede udbrud.

Premiere 17. juli på Netflix.

‘Jolt’

Kate Beckinsale er ikke grøn, hvad angår actiongenren med hovedroller i både ‘Underworld’-franchisen, ‘Total Recall’-remaket og ‘Van Helsing’ på cv’et.

I ‘Jolt’ spiller hun en kvinde ved navn Lindy, der lider af en neurologisk lidelse, som gør, at hun får sporadiske vredesfyldte, morderiske impulser. Da hun endelig finder en mand, hun elsker i en verden, der ellers frygter hende, bliver han myrdet, og Lindy tager på hævnmission.

Premiere 23. juli på Amazon Prime.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af