»Jeg ville have elsket at have talt med ham«: Mads Mikkelsen om at overtage Johnny Depps rolle i ‘Fantastiske skabninger’

»Jeg ville have elsket at have talt med ham«: Mads Mikkelsen om at overtage Johnny Depps rolle i ‘Fantastiske skabninger’
Mads Mikkelsen. (Foto: Hedda Rystad/Soundvenue)

Det vakte en blanding af furore og vild begejstring, da Mads Mikkelsen sidste efterår overtog rollen som skurken Gellert Grindelwald i ‘Fantastiske skabninger’-franchisen ovenpå Johnny Depps tvungne exit.

Depp forlod filmen i kølvandet på retssagen mod avisen The Sun, der i en overskrift havde stemplet skuespilleren som »hustrumishandler« af ekskonen Amber Heard (en retssag, Depp tabte).

I et interview med Entertainment Weekly fortæller Mads Mikkelsen om rollebyttet:

»Jeg havde ikke nogen aktier i den uoverensstemmelse. Og jeg ved ikke, hvad der skete i hans privatliv, eller om det var fair, at han mistede jobbet. Jeg vidste bare, at showet fortsatte, og jeg ville have elsket at have talt med ham omkring det, hvis jeg havde haft chancen. Men jeg kender ham bare ikke på den måde«, siger Mikkelsen.

Vor danske nationalhelt fortsætter:

»De (filmstudiet, red.) ringede til mig og havde helt åbenbart meget travlt, og jeg elskede manuskriptet, så jeg sagde ja. Jeg ved godt, at det virkede kontroversielt for mange mennesker, men det er bare sådan, det går nogle gange. Arbejdsmæssigt er rollen super interessant og fed, men det var også et chok, at den kom efter hvad der skete. Jeg ønsker dem (Depp og Heard, red.) alt det bedste. Det er triste omstændigheder. Jeg håber, at de begge snart er tilbage i sadlen igen«.

Mikkelsen, hvis internationale karriere er decideret flyvende, er i skrivende stund i fuld gang med optagelserne til ‘Indiana Jones 5’. Både den og ‘Fantastiske skabninger og hvor de findes 3’ lander i biograferne i 2022.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af