Julie Delpy afslår at medvirke i potentiel fjerde ‘Before’-film

Julie Delpy afslår at medvirke i potentiel fjerde ‘Before’-film
Ethan Hawke og Julie Delpy i 'Before'-trilogien. (Foto: PR)

En af filmhistoriens mest vellykkede trilogier er Richard Linklaters ‘Before’-film.

Gennem 18 år fulgte vi Julie Delpy og Ethan Hawke som Céline og Jesse, og efter ‘Before Midnight’ fra 2013 har Linklater og Hawke flirtet med tanken om en fjerde film i serien.

Men i et interview med mediet Telerama afslører Delpy, at en potentiel ny ombæring bliver uden hende.

»For halvandet år siden var jeg ikke langt fra (at forlade filmindustrien, red.). Jeg sagde nej til Richard Linklater og den fjerde del af ’Before’-filmene«, siger den franske skuespiller og instruktør.

Faktisk har Delpy igennem længere tid haft svært ved at finde den motivation, der er påkrævet for at få en film produceret. Hun har dog stadig en film på vej, ’A Dazzling Display of Splendor’, hvor Emilia Clarke er tilknyttet.

»Jeg har et vidunderligt manuskript, ’A Dazzling Display of Splendor’, som handler om Hollywood-pionererne. En af de bedste (film, red.), jeg har skrevet. (…) Emilia Clarke er tilknyttet projektet, og alligevel kæmper jeg stadig. Non-stop. Jeg har så mange film i min skuffe, som jeg ved aldrig bliver til noget. Jeg er så træt af det«, siger hun.

For fans af ‘Before’-trilogien ser det derfor sort ud i forhold til en eventuel fjerde film i serien, da det er svært at se, hvordan fortsættelsen skal se ud uden Delpy på rollelisten.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af