Kate Winslet overtalte folkene bag ’Mare of Easttown’ til at beholde naturlig sexscene og undgå Hollywood-filter

Kate Winslet overtalte folkene bag ’Mare of Easttown’ til at beholde naturlig sexscene og undgå Hollywood-filter
'Mare of Easttown'. (Foto: HBO Nordic)

Syvende og sidste afsnit af den mesterlige miniserie ’Mare of Easttown’, der knuste vores hjerter, landede på HBO Nordic i mandags, og både serien og Kate Winslet har siden modtaget stående ovationer fra seere og kritikere.

Og selvom meget af seriens succes skal tilskrives den neglebidende spænding og det komplekse mordmysterium, har Kate Winslets naturlige portræt af en politikvinde i midten af 40’erne også været en af de bærende søjler i serien.

I et interview med New York Times forklarer Winslet selv, at hun var nødt til at stille sig på bagbenene ad flere omgange over for instruktør, Craig Zobel, da han blandt andet forsøgte at fjerne lidt »overflødig mave«, som var synlig under Winslets sexscene med Guy Pearce.

Marketingafdelingen forsøgte også at redigere en plakat, hvor Winslet fremstod i karakter som Mare, men også her var skuespilleren imod ændringer af sin karakterers udseende.

Det var nemlig vigtigt, at autenticiteten blev bibeholdt, så Mare kunne ligne en kvinde på sin alder og ikke en Hollywood-udgave af samme:

»(…) Jeg spiller Mare som en midaldrende kvinde – jeg bliver 46 år til oktober – jeg tænker, at det er derfor, folk har knyttet et bånd til denne karakter, fordi der helt åbenlyst ikke er nogle filtre. Hun er en velfungerende kvinde med brister og en krop og et ansigt, (…) der er synonymt med hendes alder, hendes liv, og hvor hun kommer fra«, siger hun i interviewet med New York Times.

Alle afsnit af ’Mare of Easttown’ kan ses på HBO Nordic.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af