Manden bag ‘Hannibal’ skal instruere ny version af blodig Stephen King-bog

Manden bag ‘Hannibal’ skal instruere ny version af blodig Stephen King-bog
'Christine' (1983). (Foto: PR)

Bryan Fuller har stået bag en række solide serier igennem de seneste par år, blandt andet ’American Gods’, ’Hannibal’, ‘Pushing Daisies’ og ‘Star Trek: Discovery’. Men nu vender Fuller blikket mod det store lærred.

Sammen med blandt andre den kendte gyserproducer Jason Blum skal ’Hannibal’-skaberen, ifølge Deadline, instruere en ny version af Stephen Kings roman ’Christine’. John Carpenter stod i 1983 bag en filmatisering af selvsamme Stephen King-roman.

Roman handler om en genert teenager, der køber en ’58 Plymouth Fury i håbet om at kunne reparere den. Bilen kan dog tilsyneladende tænke selv på forunderlig vis og har tilmed en blodig baggrund, hvilket naturligvis påvirker drengen og hans nærmestes liv og hverdag.

For tiden har et anden af Stephen Kings værker netop ramt Apple TV+, i form af filmatiseringen af ’Lisey’s Story’, der dog har fået en lunken modtagelse. Her på Soundvenue kaldte vores anmelder serien for »et dickpic fra en mand, der tror, han har meget mere at byde på, end tilfældet er«.

Hvornår Sony Pictures, der producerer filmen sammen med Blumhouse, har tænkt sig at påbegynde produktionen, fremgår ikke endnu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af