Mark Wahlberg går tværs over USA i storladent drama fra ‘Brokeback Mountain’-duo – se traileren til ‘Joe Bell’

Mark Wahlberg går tværs over USA i storladent drama fra ‘Brokeback Mountain’-duo – se traileren til ‘Joe Bell’
Mark Wahlberg i 'Joe Bell'. (Foto: PR)

Det er efterhånden ved at være over 10 år siden, at Mark Wahlberg tog en dramatisk rolle på sig, der for alvor udfordrede ham som skuespiller.

Siden ‘The Fighter’ fra 2010 har han mestendels fokuseret på action- og komediefilm. Men nu vender skuespilleren tilbage til den slags rolle, der med lidt held kan blive et samtaleemne i den kommende amerikanske prissæson.

I ‘Joe Bell’ spiller han den titulære familiefar, der beslutter sig for at gå tværs over USA for at sætte fokus på mobning, efter at hans homoseksuelle søn har begået selvmord på grund af slem homofobi fra hans klassekammerater.

Filmens første trailer er storladen på en lidt Oscar-baity måde, men den antyder samtidig, at Mark Wahlberg godt kunne have endnu en værdig præstation i sig.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Joe Bell’ er instrueret af Reinaldo Marcus Green, der debuterede med Netflix-dramaet ‘Monsters and Men’. Manuskriptet er skrevet af Diana Ossana og Larry McMurtry, som begge vandt en Oscar for deres manuskript til ‘Brokeback Mountain’.

Om ‘Joe Bell’ kan følge i Oscar-sporet er mere usikkert. Filmen fik en blandet modtagelse ved premieren ved Toronto Filmfestival sidste år og er siden blevet klippet en smule om for at imødegå kritikken.

Der er amerikansk premiere 23. juli. Om filmen kommer til Danmark er uvist.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af