Mike Myers spiller syv roller i sin kommende Netflix-serie ‘The Pentaverate’

Mike Myers spiller syv roller i sin kommende Netflix-serie ‘The Pentaverate’
Mike Myers i 'Austin Powers in Goldmember' fra 2002. (Foto: PR)

Der har været relativt stille fra Mike Myers det seneste årti. Efter succeser i 90’erne og 00’erne som ‘Wayne’s World’, ‘Austin Powers’ og ‘Shrek’ har canadieren holdt sig til biroller i filmene ‘Bohemian Rhapsody’ og ‘Terminal’. Nu gør han imidlertid klar til et større skuespilcomeback med den kommende Netflix-serie ‘The Pentaverate’.

Optagelserne er lige startet på den nye miniserie, hvor Myers, der også er krediteret som producer og manuskriptforfatter, skal spille intet mindre end syv forskellige karakterer.

De seks afsnit instrueres af Tim Kirkby, som har en hel del erfaring i komedieverden med serier som ‘Fleabag’, ‘Veep’, ‘Brooklyn Nine-Nine’ og ‘Grace and Frankie’ på cv’et.

Handlingen kredser om en gruppe på fem mænd, der i al hemmelighed har påvirket klodens største begivenheder siden 1300-tallets pandemi af pest. En canadisk journalist havner ved et tilfælde på en mission, som tilsyneladende både har noget med dette hemmelige selskab og hele verdens skæbne at gøre.

Mike Myers gange syv får på rollelisten selskab af Ken Jeong (‘Community’), Keegan-Michael Key (‘Key & Peele’), Debi Mazar (‘Entourage’), Richard McCabe (‘Notting Hill’), Jennifer Saunders (‘Shrek 2’) og Lydia West (‘Years and Years’).

Der er endnu ikke offentliggjort en premieredato på projektet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af