Netflix gør klar til ny tjeneste med spil og interaktiv underholdning

Netflix gør klar til ny tjeneste med spil og interaktiv underholdning
'Stranger Things'. (Foto: PR)

Netflix har allerede gjort sig en smule i spiludvikling med deres interaktive oplevelser som ‘Black Mirror: Bandersnatch’ og et spil baseret på ‘Stranger Things’.

Men nu ser det ud til, at streaminggiganten udvider sit fokus for spil, efter The Information kan rapportere, at de leder efter en direktør til gaming.

Ifølge rygterne skulle Netflix dog ikke gå med planer om at blive en konkurrent til Xbox og PlayStation, men derimod som et alternativ til Apple Arcade.

Apple Arcade er en abonnementstjeneste, hvor man frit kan hente en række udvalgte spil til Apple-enheder for et fast månedligt beløb.

I en udtalelse bekræfter Netflix, at de kigger på muligheden for mere interaktiv underholdning.

»Abonnenter sætter pris på at engagere mere direkte med de historier, de elsker – gennem interaktive programmer som ‘Bandersnatch’ og ‘You v. Wild’ eller spil som ‘Stranger Things’, ‘La Casa de Papel’ og ‘To All the Boys’. Så vi glæder os til at gøre os mere i interaktiv underholdning«.

Det giver altså god mening, hvis Netflix har i sinde at tage deres serie-universer i flere retninger for at inddrage (potentielle) abonnenter endnu mere i Netflix-økosystemet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af