Netflix udgiver blodig horrortrilogi over sommeren – se traileren til ‘Fear Street’

Netflix udgiver blodig horrortrilogi over sommeren – se traileren til ‘Fear Street’
'Fear Street Part 1'. (Foto: Netflix)

Den ikoniske horrorforfatter R. L. Stines ’Fear Street’-bøger får om en måned nyt liv med Netflix’ tre filmatiseringer, der lander på streamingtjenesten henholdsvis 2. juli (Part 1), 9. juli (Part 2) og 16. juli (Part 3).

Filmene er forbundet med hinanden og foregår over tre vidt forskellige tidsperioder, hvilket også fremgår af traileren, som netop er landet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Part 1 foregår i byen Shadyside i 1994, hvor en gruppe unge teenagere støder på en oldgammel ondskab, der i over 300 år har været ansvarlig for en række brutale mord i byen.

Part 2 foregår i 1978, hvor sommerlejren Camp Nightwing er centrum for begivenhederne. Denne gang er endnu en beboer i Shadyside forbandet og har en tilhørende trang til at dræbe, hvilket forvandler festlighederne i lejren til et blodbad.

Part 3 foregår i 1666, hvor den såkaldte Sarah Fier-forbandelse bliver afsløret, og begivenhederne på tværs af tidsperioderne bliver bundet sammen, hvilket forandrer Shadyside-beboernes liv for altid.

Hyldesten til slashergenren er tydelig, og der bliver næppe sparret på blodet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af