Se nye optagelser fra ‘Once Upon a Time in Hollywood’ i traileren til Quentin Tarantinos romandebut

Se nye optagelser fra ‘Once Upon a Time in Hollywood’ i traileren til Quentin Tarantinos romandebut
Brad Pitt i 'Once Upon a Time in Hollywood'. (Foto: PR)

I slutningen af denne måned udgiver Quentin Tarantino sin første roman – en bogfortolkning af instruktørens seneste film ‘Once Upon a Time in Hollywood’. I den anledning har forlaget udgivet en hyggelig trailer, der har Kurt Russell som fortæller og viser hidtil ikke sete optagelser fra det roste komediedrama.

Vi får blandt andet nye klip med Damon Herriman som Charles Manson, der ellers fyldte ganske lidt i filmen, og en scene med Leonardo DiCaprios karakter Rick Dalton, der taler i telefon med barneskuespilleren Trudi Fraser.

Tidligere har Quentin Tarantino fortalt om sin nye roman i et afsnit af Pure Cinema Podcast:

»Det er ikke sådan, ‘nå okay, han havde tydeligvis nogle ekstra scener til overs, så han tog bare manuskriptet, lavede det om til en roman og smed de ekstra scener ind’. Det var en fuldstændig gentænkning af hele fortællingen og ikke bare en gentænkning i forhold til at tage nogle scener med, som blev udeladt i klipperummet«, fortæller Tarantino i podcasten, hvor han blandt andet teaser for ny information om Cliff Booth, som Brad Pitt vandt en Oscar for at spille i filmen.

»I filmen er Cliff et rigtigt mysterie. Man har det på en måde sådan, ‘hvad er der med den her fyr?’. Og en af tingene i bogen er, at der er flere isolerede kapitler, som fortæller dig… altså et helt kapitel kommer til at handle om Cliffs fortid. Det går tilbage i tiden for at fortælle dig om Cliff på det tidspunkt. Så fortsætter man med den normale histories forløb, og så er der endnu et kapitel, som går tilbage i tiden og fortæller dig om Cliffs fortid. Og hvert enkelte kapitel som kun handler om Cliffs fortid er som sin egen mærkelige lille knaldroman med Cliff i hovedrollen«.

‘Once Upon a Time in Hollywood: A Novel’ udkommer 29. juni. Se den nye trailer herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af