Endelig er der nye detaljer om ‘The Revenant’-instruktør Alejandro González Iñárritus næste film

Endelig er der nye detaljer om ‘The Revenant’-instruktør Alejandro González Iñárritus næste film
Director Alejandro Gonzalez Inarritu ved Oscars i 2015. (Foto: Jason Merritt/Getty Images))

Der har været relativt stille på filmfronten fra Alejandro González Iñárritu, siden han i 2016 modtog en Oscar-statuette for at have instrueret ‘The Revenant’, men nu er der omsider dukket oplysninger op om hans næste spillefilm.

Den mexikanske avis El Universal har således opsnappet information om handlingen i den kommende film ‘Limbo’, der påbegyndte produktionen i marts, skriver The Film Stage.

‘Limbo’ er et historisk drama, idet handlingen kredser om den mexikansk-amerikanske krig, der fandt sted i perioden 1846 til 1848 og opstod på grund af USA’s annektering af sydstaten Texas, som Mexico ikke anerkendte.

Til filmproduktionen er der blevet bygget en nøjagtig kopi af Chapultepec-slottet, som ligger i Mexico City. I 1847 var slottet åstedet for Slaget ved Chapultepec, hvor tusindvis af mexikanske soldater blev dræbt af amerikanerne under krigen.

The Film Stage spekulerer på, om instruktøren mon kommer til at skifte mellem forskellige tidsperioder i mexikansk historie, da der tidligere er dukket billeder op fra settet, hvor skuespillerne er iført relativt moderne tøj, som ikke lige passer til påklædningen i 1800-tallet.

Manuskriptet har Iñárritu skrevet sammen med sin faste samarbejdspartner Nicolás Giacobone, som var medforfatter på Oscar-sensationen ‘Birdman’ og ‘Biutiful’ samt producer på ‘The Revenant’.

‘Limbo’s spansktalende cast består af blandt andre Daniel Giménez Cacho (‘Zama’), Griselda Siciliani, Leonardo Alonso (‘Sin Nombre’) og Andrés Almeida (‘Y tu mamá también’). Filmen forventes at få premiere engang i 2022.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af