Tom Holland og Zendaya dater, og Twitter kan slet ikke være i sig selv

Tom Holland og Zendaya dater, og Twitter kan slet ikke være i sig selv
Tom Holland og Zendaya. (Foto: Getty Images)

Hvad er det lige med unge mænd i røde latex-dragter?

Få ting på et filmset er tilsyneladende så uimodståelige som en Spider-Man – spørg bare de seneste tre af slagsen, Tobey Maguire, Andrew Garfield og Tom Holland, som gudhjælpemig alle tre har charmet deres Mary Janes (og en enkelt Gwen Stacy) i gulvet IRL.

Tilbage i 00’erne blev Maguire kærester med medspilleren Kirsten Dunst, Garfield flettede fingre med Emma Stone i 10’erne og nu dater Holland Zendaya.

Det kom frem i weekenden, da billeder af parret pludselig eksploderede på Twitter (ja, kursiv er påkrævet), og uden tvivl fik producenterne af efterårets ‘Spider-Man: No Way Home’ til at dåne af kapitalistisk lykke (bedre premiere-promotion kan dårligt købes for penge, hilsen ‘Twilight’).

Her er en række af weekendens bedste, smask fanforelskede Twitter-reaktioner:

‘Spider-Man: No Way Home’ får biografpremiere 16. december. Og efter sigende dukker både Tobey Maguire, Kirsten Dunst og Andrew Garfield op i superheltehistorien, der skal folde sig ud over flere alternative tidslinjer.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af