91-årige Clint Eastwood er tilbage foran kameraet i den moderne western ‘Cry Macho’ – se første trailer

91-årige Clint Eastwood er tilbage foran kameraet i den moderne western ‘Cry Macho’ – se første trailer
Clint Eastwood i traileren til 'Cry Macho'. (Foto: screenshot fra Youtube)

Clint Eastwood har efterhånden rundet 91 år, men den produktive herre fortsætter tilsyneladende ufortrødent med at lave film. Nu er traileren kommet til næste film i rækken, hvor Eastwood både instruerer og indtager hovedrollen.

‘Cry Macho’ er en neo-western baseret på romanen af samme navn. Den handler om den tidligere rodeostjerne og nuværende hesteavler Miko, der påtager sig tjansen at hente en anden mands søn i Mexico for at få ham væk fra en alkoholisk mor. På deres lange roadtrip forsøger Miko, formentlig baseret på egne bitre erfaringer, at lære drengen, hvad det vil sige at være en god mand.

Handlingen i ‘Cry Macho’ minder altså lidt om Eastwood-filmen ‘Gran Torino’, og sjovt nok har begge film Nick Schenk som manuskriptforfatter.

»Du plejede at være stærk – macho«, siger drengen i traileren, hvortil Miko svarer: »Den her macho-ting er overvurderet«. Dermed kommenterer instruktør-Eastwood måske også sine tidlige roller i film som ‘Den gode, den onde og den grusomme’ og ‘Dirty Harry’, hvor han som bekendt spillede meget sammenbidte og traditionelt set mandige karakterer.

‘Cry Macho’ får dansk biografpremiere 7. oktober.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af