Lillebror og Laura Christensen vender tilbage i det nye ‘Riget’

Lillebror og Laura Christensen vender tilbage i det nye ‘Riget’
Udo Kier i forvandling til Lillebror i Lars von Triers kommende 'Riget Exodus'. (Foto: Manuel Claro)

Det er allerede annonceret, at gamle kendinge som Ghita Nørby, Peter Mygind og Søren Pilmark såvel som de navne Bodil Jørgensen, Nicolas Bro, Nikolaj Lie Kaas og Lars Mikkelsen er med, når Lars von Trier følger op på sin kultserie ‘Riget’ med ‘Riget Exodus’.

Og nu kan produktionen så offentliggøre, at to yderligere karakterer fra den oprindelige serie vender tilbage. Det drejer sig om Udo Kier, der havde en dobbeltrolle som den vanskabte baby Lillebror og den mystiske Aage Krüger.

Og så Laura Christensen, der spillede den fejlopererede patient Mona. Christensen var blot 10 år under den originale serie, men vender altså nu tilbage til Triers hospitalsunivers som 37-årig voksen.

En kort officiel synopsis til den kommende genoplivning af ‘Riget’, der hele tiden var tiltænkt som en trilogi, men sluttede utidigt med ‘Riget II’ i 1997, lyder sådan her:

»Stærkt påvirket af spøgelses-tv-serien ‘Riget’ søger søvngængeren Karen (Bodil Jørgensen, red.) svar på seriens uafklarede spørgsmål for at redde hospitalet fra undergang. Karen går en aften i søvne og ender på mystisk vis foran Rigshospitalet. Porten til ‘Riget’ er begyndt at åbne sig på ny«.

‘Riget Exodus’ får premiere på Viaplay i løbet af 2022 og bliver efterfølgende vist på DR.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af