Nicolas Cages hidtil vildeste film: Se traileren til ‘Prisoners of the Ghostland’

Nicolas Cages hidtil vildeste film: Se traileren til ‘Prisoners of the Ghostland’
'Prisoners of the Ghostland'. (Foto: screenshot fra Youtube)

»Den vildeste film, jeg nogensinde har lavet«, står der i et citat i traileren til filmen ‘Prisoners of the Ghostland’. Det må altså virkelig være en vild film, for ordene stammer fra Nicolas Cage, der som bekendt har indtaget mange vanvittige roller.

Nu har han fundet sammen med den japanske instruktør Sion Sono, der er kendt for sine grænsesøgende, gakkede og ofte actionspækkede film som ‘Love Exposure’ og ‘Suicide Club’.

I ‘Prisoners of the Ghostland’ spiller Nicolas Cage bankrøveren Hero, der sidder i spjældet i en by ved navn Samurai Town. En rig krigsherre får Hero ud af fængslet, men tvinger ham til gengæld til at finde krigsherrens barnebarn, som er løbet væk. For at sikre, at Hero klarer sin opgave, bliver hovedpersonen iført en læderdragt med eksplosiver (heraf to lige i skridtet), der antænder sig selv efter fem dage.

»Jeg er radioaktiv«, messer Cage undervejs i den nye trailer, som giver en forsmag på både katana-sværkampe, eksplosioner, dukkehoveder og menneskeskulter.

Der er endnu ingen dansk premieredato på ‘Prisoners of the Ghostland’, men mon ikke filmen lander direkte på diverse streamingtjenester til efteråret.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af