Nu ved vi endelig, hvornår vi kan forvente at se næste sæson ‘Atlanta’

Nu ved vi endelig, hvornår vi kan forvente at se næste sæson ‘Atlanta’
Atlanta'. (Foto: PR)

Tredje sæson af ‘Atlanta’ har ladet vente på sig efter adskillige forsinkelser grundet corona. Men nu er der endelig nyt om, hvornår vi kan forvente et gensyn med Paper Boi og co.

Til et nyligt presseevent fortalte John Landgraf, forpersonen for tv-studiet FX, der står bag serien, at ‘Atlanta’ bør udkomme i første halvdel af 2022, selvom han endnu ikke har en eksakt premieredato klar:

»Vi har ikke fastlagt, præcis hvornår sæson 3 skal udkomme endnu. Optagelserne er i kassen. Serien blev primært optaget i Europa og er nu i postproduktion, men det er en lang postproduktionsproces. Blandt andet fordi at de lige nu er i gang med optagelserne til sæson 4 i ‘Atlanta’«, siger Landgraf (via Indiewire).

Landgraf fortæller desuden, at alle manuskripter til den fjerde sæson er skrevet. Men selvom det er godt nyt, at vi ikke skal vente længe på seriens formodede sidste sæson, gør den dobbelte produktion det også vanskeligere for Donald Glover og instruktør Hiro Murai at afse tid til postproduktionen på den forestående tredje sæson.

»Grunden til at jeg ikke kan fastsætte en dato lige nu, er fordi beslutningen drives af Donald Glover og Hiro Murais skema og tilgængelighed. Jeg tror, at vi vil kunne fastsætte en premieredato for sæson 3, og muligvis for begge cyklusser, inden for de næste par måneder«.

Sæson to af ‘Atlanta’ havde premiere i 2018, hvor den strøg direkte ind på førstepladsen på vores liste over årets bedste serier. Siden har vi placeret serien på en prominent plads på vores liste over de sidste 20 års bedste serier.

De første to sæsoner kan ses på Disney+ og Viaplay.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af