Riz Ahmed er kriseramt rapper i Berlinale-vinder – se traileren til ‘Mogul Mowgli’

Riz Ahmed er kriseramt rapper i Berlinale-vinder – se traileren til ‘Mogul Mowgli’
Riz Ahmed i 'Mogul Mowgli'. (Foto: PR)

Det er svært ikke at tænke på ‘Sound of Metal’, når man hører om plottet i ‘Mogul Mowgli’.

Ligesom det amerikanske, Oscar-vindende drama har ‘Mogul Mowgli’ nemlig Riz Ahmed i hovedrollen som en håbefuld musiker, der bliver ramt af en lidelse, som truer med at sætte en stopper for den lovende karriere. Denne gang gør Ahmed sig imidlertid som rapper i stedet for trommeslager.

Handlingen følger britisk-pakistanske Zed, der under sin første verdensturné lider under en skrap, autoimmun sygdom. Det tvinger ham til at søge mod sin familie, konfrontere deres konflikter og genoverveje sin egen identitet.

Det britiske indiedrama er instruktør Bassam Tariqs første fiktionsfilm i spillefilmlængde. Inden da har han gjort sig som kortfilminstruktør og dokumentarist, blandt andet med dokumentarfilmene ‘These Birds Walk’ og ’11/8/16′.

‘Mogul Mowgli’ fik verdenspremiere på sidste års filmfestival i Berlin, hvor den vandt kritikerprisen i sideprogrammet Panorama.

I anledning af filmens amerikanske biografpremiere til september er en ny trailer netop udkommet. Den kan man se herunder, mens vi venter på nyt om en dansk premiere.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af