Se Rasmus Bjerg og Zaki Youssef i traileren til den kulsorte komedie ‘Vildmænd’

Se Rasmus Bjerg og Zaki Youssef i traileren til den kulsorte komedie ‘Vildmænd’
Rasmus Bjerg i 'Vildmænd'. (Foto: Rasmus Weng Karlsen)

En af efterårets mest ventede danske film er Thomas Daneskovs sorte komedie ‘Vildmænd’, som vi godt kan afsløre, at man bør glæde sig til.

I filmen spiller Rasmus Bjerg middelklassemanden Martin, der har forladt kone, børn og civilisation i Danmark for at overleve på egen hånd i de norske fjelde.

Da vi møder ham, er han smådesperat – han har nemlig allerede været der i … 10 dage. Og situationen bliver ikke bedre, da han møder en såret udgave af den småkriminelle Musa (Zaki Youssef) og pludselig har både narkohandlere, politi og sin hustru (Sofie Gråbøl) på nakken.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Vildmænd’ er en sorthumoristisk hudfletning af den moderne mand med hilsner til Coen-brødrene, og kemien mellem Youssef og Bjerg er i top.

Thomas Daneskov debuterede med no budget-filmen ‘Eliten’ og har også lavet DR-serien ‘Joe Tech’. ‘Vildmænd’ var udtaget til Tribeca-festivalen i USA.

Den får premiere 11. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af