‘The Lighthouse’-instruktør og Anya Taylor-Joy laver remake af en af gysergenrens store klassikere

‘The Lighthouse’-instruktør og Anya Taylor-Joy laver remake af en af gysergenrens store klassikere
Anya Taylor-Joy i 'The Witch'. (Foto: PR)

Robert Eggers er en af tidens mest spændende yngre instruktører med den folkloristiske horrorfilm ‘The Witch’ og det vanvittige kammerspil ‘The Lighthouse’ på cv’et.

Førstnævnte var gennembrudsfilmen for Anya Taylor-Joy, der siden er nået ud i millioner af stuer med hovedrollen i Netflix-hittet ‘Dronninggambit’.

Nu genforenes Eggers og Taylor-Joy så ifølge Los Angeles Times i en kommende film, der drister sig til at tage fat på en af horrorgenrens mest udødelige klassikere: ‘Nosferatu’, som løst baseret på Bram Stokers ‘Dracula’ blev iscenesat som mesterlig ekspressionistisk stumfilm af F.W. Murnau i 1922 og siden versioneret af Werner Herzog med Klaus Kinski i hovedrollen som vampyr i 1979.

Det vides endnu ikke, hvilken rolle Anya Taylor-Joy skal spille i filmen, men sikkert er det, at den øjeblikkeligt hører til en af de mest ventede produktioner overhovedet.

Det samme er i øvrigt Eggers’ førstkommende film, vikingefilmen ‘The Northman’, hvor danske Claes Bang har en rolle over for blandt andre Nicole Kidman, Alexander Skarsgård og, nå ja, Anya Taylor-Joy.

Taylor-Joy er også snart aktuel, nemlig i Edgar Wrights ligeledes ventede ‘Last Night in Soho’, der får dansk premiere 25. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af