‘Game of Thrones’-instruktør placerer Tom Hanks i postapokalyptisk fremtid – se traileren til ‘Finch’

‘Game of Thrones’-instruktør placerer Tom Hanks i postapokalyptisk fremtid – se traileren til ‘Finch’
Tom Hanks i 'Finch'. (Foto: Apple TV+)

Selvom Tom Hanks efterhånden nærmer sig 100 roller på sit cv, er det egentlig ganske få af dem, der optræder i science fiction-fortællinger. Det bliver der lavet om på i den nye Apple-film ‘Finch’, der netop har fået sin første trailer.

‘Finch’ er navnet på Hanks’ hovedkarakter, der lever i en postapokalyptisk og næsten mennesketom fremtids, hvor verden er lagt øde af en altødelæggende begivenhed. Her bor Finch i en beskyttende bunker med sin lille familie bestående af hunden Goodyear og en robot, han selv har bygget, ved navn Jeff (stemmelagt af Caleb Landry Jones). Da den aparte trekløver bliver nødt til at finde et nyt hjem, drager de på en farefuld biltur gennem USA, hvor Finch samtidig vil lære Jeff lidt om livet uden for bunkeren.

På trods af den dystre fremtidsverden, som fortællingen foregår i, bliver Tom Hanks’ komiske evner også taget i brug. Det ser man i den nye trailer, hvor Finch blandt andet forsøger at opdrage sin hund til ordentlig bordskik.

Sci-fi-fortællingen er instrueret af Miguel Sapochnik, der de seneste 10 år udelukkende har arbejdet på tv-serier – men altså nogle ret prominente af slagsen. Han har vundet en Emmy for ‘Game of Thrones’-afsnittet ‘Battle of the Bastards’ og har derudover instrueret afsnit af blandt andet ‘True Detective’, ‘House’, ‘Banshee’ og ‘Altered Carbon’. Hans nye film er skrevet af debutanterne Craig Luck og Ivor Powell.

‘Finch’ får premiere på Apple TV+ 5. november.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af