Ingen anden filmstjerne kan få folk til at skrige af glæde som Timothée Chalamet

Ingen anden filmstjerne kan få folk til at skrige af glæde som Timothée Chalamet

VENEDIG FILM FESTIVAL. »Timothée! Timothée! Timothée!«

Jeg hører det allerede, da jeg kommer ud fra biografsalen. Et taktfast kor af vanvittigt begejstrede fans, som er stimlet sammen for at få et glimt af Timothée Chalamet i de 120 sekunder, hvor han stiger ud af en båd og går ind i den høje bygning, hvor pressekonferencerne i Venedig bliver afholdt.

De råber og skriger for at få hans opmærksomhed, og god som han er, stopper den 25-årige superstjerne selvfølgelig op og giver et par autografer, selvom han sikkert har fået at vide, at han ikke bør mingle med publikum på grund af covid-19.

Timothée Chalamet er i Venedig sammen med Zendaya, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Jarvier Bardem og instruktør Denis Villeneuve, der sammen udgør kernen bag den stærkt imødesete ‘Dune’. (læs vores reaktion på filmen her, spoiler: Vi er ovenud begejstret).

Pressekonferencen bød på et par velmenende taler om, hvorfor filmens miljørigtige budskab og advarsel mod at blande religion og politik er vigtigt i disse tider, og en sjov bemærkning fra Villeneuve, der jokende fortalte, at det sværeste ved at instruere ‘Dune’, var at tøjle Chalamets hår, der åbenbart har sit eget liv.

Den slags åbne pressekonferencer er sjældent det mest ophidsende, når talenterne svarer kortfattet og der ikke er mulighed for opfølgende spørgsmål. Man kan næsten altid være sikker på at høre filmholdene rose hinanden til skyerne, som da Chalamet med hæs stemmeføring bemærkede, at ‘Dune’ var den største ære i hans liv.

Men det var alligevel en begivenhed at se, hvor stor Chalamet er blevet over de seneste år. I 2019 var han også i Venedig med den halvbagte Netflix-film ‘The King’, men jeg mindes ikke, at begejstringen hos de fremmødte fans var lige så stor som nu. Faktisk har jeg aldrig før oplevet så overvældende en modtagelse fra publikum hernede, selv når det har drejet sig om store stjerner som Matt Damon, Brad Pitt, George Clooney og Jennifer Lawrence.

Selv et par timer senere på aftenen, hvor der var rød løber op til gallapremieren på filmen, kunne man høre fansene råbe. Selvom der vel at mærke står en to meter høj mur rundt om den røde løber og blokerer for udsyn.

Der er vist ingen tvivl om, at Chalamet er verdens største nye filmstjerne lige nu – en status, som ‘Dune’, der er stortalentets største projekt til dato, uden tvivl vil hjælpe på at viderebygge.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af