Jason Momoa viser sin nye superheltedragt fra ‘Aquaman 2’-settet

Jason Momoa viser sin nye superheltedragt fra ‘Aquaman 2’-settet
Jason Momoa i 'Aquaman'. (Foto: PR)

Jason Momoa er i øjeblikket i London, hvor optagelserne til storsællerten ‘Aquaman’s opfølger finder sted. Som en lille teaser til ‘Aquaman and the Lost Kingdom’ har skuespilleren netop delt to billeder fra settet.

»Anden omgang. Ny dragt. Mere action«, skriver Momoa i sit Instagram-opslag, hvis første billede viser ham i den velkendte, gyldne superheltedragt fra ‘Aquaman’. Swiper man til højre, står dem hawaiianske skuespiller nu iført en ny og meget mørkere dragt. Se billederne nederst i artiklen.

‘Aquaman and the Lost Kingdom’ har igen instruktør James Wan ved roret. På forfattersiden finder man også en genganger fra den første film, nemlig David Leslie Johnson-McGoldrick.

I den nye film får Momoa selskab af en anden ‘Game of Thrones’-stjerne i form af Pilou Asbæk, hvis rolle endnu er ukendt. Derudover vender Amber Heard, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Temuera Morrison og Yahya Abdul-Mateen II indtil videre tilbage i fortsættelsen.

Biografpremieren er sat til 15. december 2022.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af