Se Daniel Craig tage tårevædet afsked med James Bond-rollen på sidste optagedag for ‘No Time to Die’

Se Daniel Craig tage tårevædet afsked med James Bond-rollen på sidste optagedag for ‘No Time to Die’
Daniel Craig tager afsked med Bond-franchisen. (Foto: PR)

Daniel Craig hopper i smokingjakken for sidste gang som 007 i den mange gange udskudte ‘No Time to Die’, der endelig får premiere senere på måneden.

Og ikke overraskende var det en følelsesladet affære, da den britiske skuespiller skulle tage afsked med Bond-franchisen, der er et familiedrevet foretagende styret af Broccoli-familien.

En viral video fra sidste optagedag på ‘No Time to Die’, der fandt sted i 2019, har set dagens lys: Her fælder Craig en tåre, da han holder en afskedstale for filmholdet.

I videoen siger Craig: »Mange af jer har arbejdet på fem film med mig, og jeg ved, at der er blevet sagt meget om, hvad jeg synes om filmene og så videre. Men jeg elskede hvert sekund af de her film, særligt den sidste. For hver morgen er jeg kommet op, fordi jeg har haft chancen for at arbejde med jer. Det har været en af de største ære i mit liv«.

Inden Craig officielt sagde ja til en sidste tur i manegen som Bond i ‘No Time to Die’, kom skuespilleren i vælten for at sige, at han hellere ville skære sine håndled over end at medvirke i endnu en Bond-film.

Senere forklarede Craig motivationen bag udtalelsen, som særligt skyldtes de mange operationer og skader, han har gennemgået som følge af stuntulykker.

‘No Time to Die’ får premiere herhjemme den 30. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af