Daniel Craig forklarer, hvorfor han var klar til at forlade Bond efter ’Spectre’

Daniel Craig forklarer, hvorfor han var klar til at forlade Bond efter ’Spectre’
Daniel Craig til pressekonference på 'No Time To Die' i Montenegro. (Foto: Slaven Vlasic/Getty Images)

Daniel Craig udtrykte total ligegyldighed over for sin fremtid som James Bond, da han i 2015 blev spurgt, om han efter ’Spectre’ ville vende tilbage i rollen:

»Lige nu ville jeg hellere skære mine håndled over end at spille Bond igen. Det er fint. Vi er færdige. Lige nu vil jeg bare gerne videre«.

Som den kommende Bond-film ’No Time To Die’ bevidner, skiftede Craig imidlertid mening. Præcis hvorfor har hidtil været et mysterium.

Men nu fortæller Craig i et interview med Entertainment Weekly, hvad der fik ham til at tvivle på, om han skulle vende tilbage:

»Jeg optog ’Spectre’ færdig med et brækket ben. Og efter det blev jeg simpelthen nødt til at spørge mig selv, om jeg var fysisk i stand til at fortsætte i rollen og lave endnu en film. Og om jeg overhovedet havde lyst til at lave en mere?«, siger Craig, der fik en omfattende knæoperation, efter et stunt gik galt i en snæver togkulisse.

Forståeligt nok havde Craig brug for en pause – helst for altid, men længden på pausen var han og producer Barbara Broccoli uenige om.

»Efter filmen følte han, at han havde gjort alt, han kunne med karakteren«, fortæller Broccoli til EW om Craigs humør efter ’Spectre’. »Men jeg sagde til ham: ’Det tror jeg vist ikke, du har. Jeg tror, at du har mere Bond i dig. Endnu en historie at fortælle.’ Og heldigvis lyttede han«.

’No Time To Die’ får verdenspremiere 2. april.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af