Se Leonardo DiCaprio og Jennifer Lawrence i første trailer til ‘Vice’-instruktørs stjernespækkede komedie ‘Don’t Look Up’

Se Leonardo DiCaprio og Jennifer Lawrence i første trailer til ‘Vice’-instruktørs stjernespækkede komedie ‘Don’t Look Up’
DON'T LOOK UP (L to R) JENNIFER LAWRENCE as KATE DIBIASKY, LEONARDO DICAPRIO as DR. RANDALL MINDY. Cr. NIKO TAVERNISE/NETFLIX © 2021 (Foto: Niko Tavernise/Netflix)

Adam McKay blandt perlerækken af prominente instruktører, der er begyndt at lave eksklusive prestigeprojekter for Netflix. Instruktøren bag film som ‘Anchorman’, ‘The Other Guys’ ‘The Big Short’ og ‘Vice’ er sidst på året klar med dommedagskomedien ‘Don’t Look Up’, som netop har fået sin første trailer.

‘Don’t Look Up’ er en yderst stjernespækket affære med Jennifer Lawrence og Leonardo DiCaprio i hovedrollerne. Lawrence spiller astronomen Kate Dibiasky, der tager på en stor medieturné for at advare menneskeheden om en komet, der inden længe vil kollidere med Jorden. Med på turnéen er Dr. Randall Mindy (DiCaprio) og Dr. Clayton Oglethorpe (Rob Morgan fra ‘Mudbound’ og ‘Stranger Things’).

På rollelisten finder man desuden Cate Blanchett, Meryl Streep, Jonah Hill, Timothée Chalamet, Chris Evans, Ariana Grande, Matthew Perry, Tyler Perry, Ron Perlman, Mark Rylance, Himesh Patel, Michael Chiklis, Gina Gershon, Scott Mescudi (Kid Cudi) og Melanie Lynskey.

Flere af dem viser sig i traileren, hvor Lawrence og DiCaprios karakterer tydeligvis er under kolossalt pres for at gøre noget for klodens fremtid. DiCaprio starter ud med noget, der ligner et angstanfald på toilettet, og senere bestiller Lawrence to glas hvidvin på én gang. Imens ser deres indsats ikke ud til at gøre det store indtryk på omverdenen, herunder Jonah Hill som en jakkesætsklædt og meget ugidelig politiker.

‘Don’t Look Up’ får premiere på Netflix 24. december.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af