Soundvenue Live: Kom til forpremiere på ‘The Card Counter’ med Oscar Isaac i pokerspillende kraftpræstation

Soundvenue Live: Kom til forpremiere på ‘The Card Counter’ med Oscar Isaac i pokerspillende kraftpræstation
Oscar Isaac i 'The Card Counter'. (Foto: Scanbox)

Findes der en mere interessant skuespiller end Oscar Isaac?

Efter at have set den danskgifte stjerne i ‘The Card Counter’ virker det usandsynligt, og 12. oktober kan du selv få syn for sagen, når vi inviterer til forpremiere på Paul Schraders nye film, som vores udsendte storroste efter verdenspremieren på Venedig-festivalen tidligere på måneden.

I ‘The Card Counter’ spiller Oscar Isaac en suveræn, men bemærkelsesværdigt mådeholden gambler, der har lært at tælle kort i fængslet og hjemtager gevinst efter gevinst ved casinoernes poker- og blackjack-borde.

Han lever et spartansk liv i nøje planlagte rammer, men der knækkes hul på hans gennemførte facade – og hans mildest talt traumatiserende fortid – da han møder en ung mand (Tye Sheridan), som vil have hævn over en tidligere oberst (Willem Dafoe) med grumme forbrydelser på cv’et, og en kvinde (Tiffany Haddisch i sin første seriøse rolle), der kommer med et tilbud, det er svært at afslå.

Paul Schrader er Hollywood-legenden, der har skrevet manuskript til ‘Taxi Driver’ og ‘Raging Bull’ og fik et opsigtsvækkende comeback med ‘First Reformed’, som vi kårede som årets bedste film i 2018.

Med ‘The Card Counter’ fortsætter Schrader storformen – ikke mindst takket være en lige dele dragende, mystisk, charmerende og plaget Oscar Isaac i hovedrollen. Man kan ikke tage øjnene fra ham.

Køb billet HER – og tilmeld Facebook-event HER.

‘The Card Counter’
Tirsdag den 12. oktober kl. 19.30
Empire Bio i København

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af