Steven Spielberg remaker musicalklassiker – se den storladne nye trailer til ‘West Side Story’

Steven Spielberg remaker musicalklassiker – se den storladne nye trailer til ‘West Side Story’
Steven Spielbergs 'West Side Story'. (Foto: PR)

Med 31 titler på instruktør-cv’et har Steven Spielberg næsten lavet alle slags film. Den indflydelsesrige Hollywood-veteran har imidlertid stadig sin musicaldebut til gode – og den får han sidst på året.

Oprindeligt var filmen planlagt til at få premiere i december 2020, men det ramlede som bekendt sammen med en biografnedlukkende pandemi. Et år senere lander Spielbergs nyfortolkning af musicalklassikeren ‘West Side Story’ omsider i biograferne. Det kalder på en ny, stemningsfuld trailer, der kan findes i bunden af artiklen.

Ligesom i den originale Broadway-musical fra 1957 og den klassiske filmatisering fra 1961 foregår den nye film i 1950’ernes New York, hvor en skarpt optegnet rivalisering mellem banderne The Sharks og The Jets finder sted. Midt i det hele spirer kærligheden mellem Tony og Maria, selvom de er tilknyttet hver deres side af den raceprægede konflikt.

De to unge hovedpersoner spilles af Ansel Elgort (‘Baby Driver’) og debutanten Rachel Zegler. Vi får desuden et gensyn med Rita Moreno, der modtog en Oscar for sin rolle som Anita i 1961-filmen. Hun spiller en karakter ved navn Valentina, som ejer den butik, Tony arbejder i.

Tony Kushner, der tidligere har skrevet Spielberg-filmene ‘Lincoln’ og ‘Amistad’, står bag manuskriptet til den nye ‘West Side Story’, som får premiere 9. december.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af