Andrew Lloyd Webber anskaffede sig en terapihund efter at have set ‘Cats’

Andrew Lloyd Webber anskaffede sig en terapihund efter at have set ‘Cats’
Taylor Swift i 'Cats'.

Hvordan kommer man videre efter at have set et af sine største musicalhits forvandlet til episk afskyvækkende kattejammer på det store lærred?

Man anskaffer sig en … hund. En terapihund, for at være helt præcis.

En sådan måtte musicalmageren Andrew Lloyd Webber anskaffe sig efter at have set Tom Hoopers ‘Cats’ i 2019. Det fortæller han i et nyt interview til Variety:

»’Cats’ var off-the-scale helt forkert. Der var ingen forståelse for, hvorfor musikken fungerede oprindeligt. Jeg så filmen og tænkte, ‘Åh gud, nej’. Det var første gang i mine 70 år på denne planet, at jeg gik ud og købte en hund. Så den eneste gode ting, der kom ud af miseren, er min lille havaneser-hvalp«.

Ved ‘Cats’ premiere skrev Soundvenues anmelder blandt andet:

»Er de supermodelsmækre kvindevæsner med bryster og bare bagdele bevidst tiltænkt som NSFW-værdigt kitty-candy? Er Elba ligefrem lidt fræk som korttrimmet bad boy-baggårdskat, der som den eneste i castet har glaseret pelsen i Jason Momoas babyolie (og er man dybt depraveret for at ville klø ham bag øret)? Eller er vi vidne til et saftigt studie i gammeldaws Hollywood-pornoficering af sort maskulinitet i en fadæse, der samtidig svælger perfidt i fat shaming af »gumpe«-kattene Rebel Wilson og James Corden?

Jeg er ikke sikker på, at Tom Hooper selv kender svarene. Faktisk er jeg slet ikke sikker på, at han nogensinde har set en kat. Endsige en film, hvis fornemste opgave ikke var at tvangsfodre sagesløse seere sexgale feberdrømme i familiefilmsforklædning.

Guderne hjælpe os, hvis han nogensinde kaster sin kærlighed på ’Starlight Express’«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af