Jennifer Hudson kalder ’Cats’ »misforstået« med potentiale til at blive en kultklassiker

Jennifer Hudson kalder ’Cats’ »misforstået« med potentiale til at blive en kultklassiker
Foto: PR

Filmatiseringen af ’Cats’ er blevet kaldt mange ting – en kæmpemæssig hårdknude, en katastrofe, et mareridt – men ikke en potentiel kultklassiker.

Før nu.

Skuespiller og musiker Jennifer Hudson, som spiller katten Grizabella i filmen, er dog uenig. I et interview med Total Film forklarer hun:

»Ved du hvad? Jeg synes, det var lidt overvældende. Det er uheldigt, at den blev misforstået. Jeg tror, at med tiden så vil folk betragte den anderledes. Men den (filmen, red.) er noget, jeg stadig er meget stolt af og taknemmelig for at have været en del af«, siger skuespilleren, som efter filmen har købt to katte og navngivet den ene efter sin egen rolle, Grizabella, og den anden efter Idris Elbas rolle, Macavity.

Skuespilleren, der spiller Macavitys bedre halvdel Bombalurina, Taylor Swift, har ligesom Jennifer Hudson udtalt sig positivt om oplevelsen. Swift udtalte til Vanity Fair i 2020: »Jeg havde en smaddergod tid med arbejdet på den besynderlige film«.

Det er dog ikke alle medvirkende fra ’Cats’, der har været lige så venlige.

I en tale til BAFTA-showet i 2020 sagde Rebel Wilson, da hun stod på scenen iført en sort og rød kjole: »Og det sorte på min kjole er til for den begravelse, jeg lige har været til af ’Cats’«.

Og James Corden, som er en af hovedrolleindehaverne, nægter at se filmen, selvom han medgiver over for Vanity Fair, at det var en fornøjelse at lave den.

Her på Soundvenue gav Lise Ulrich ’Cats’ en enkelt stjerne og skrev:

»Hvem vil ikke gerne være kat? Fordi en kat går ud på sjov, hver eneste nat…. Ingen, Tom Hooper. Ingen vil være en kat efter dit freakshow af et pornolummert musicalmareridt med Idris Elba som pelset Ken-dukke og Jennifer Hudson med permanent snotsnude«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af