Hvorfor røg Ruby Rose ud af ‘Batwoman’-serien? Skuespilleren og selskabet har vidt forskellige forklaringer

Hvorfor røg Ruby Rose ud af ‘Batwoman’-serien? Skuespilleren og selskabet har vidt forskellige forklaringer
Ruby Rose som Batwoman. (Foto: PR)

»Nok er nok, jeg vil fortælle hele verden, hvad der virkelig skete på det set. Jeg vil komme efter jer, så hvad der skete med mig, ikke sker for andre personer. Nu kan jeg endelig tage kontrol over mit eget liv og sandheden. Skam jer«.

Sådan skriver den tidligere ’Batwoman’-skuespiller Ruby Rose i et opslag på Instagram om, hvorfor hun forlod serien i utide.

I maj 2020 droppede Ruby Rose abrupt rollen som Kate Kane/Batwoman. Dengang gik Rose ikke ind i forklaringen, men nu åbner skuespilleren altså op om, hvad det i virkeligheden handlede om.

I et Instagramopslag fortæller Ruby Rose om dårlige arbejdsforhold, om hvordan de blev truet til at komme på arbejde efter en operation for to diskusprolapser i ryggen, som skuespilleren ovenikøbet havde anskaffet sig på settet, og om en række andre upassende oplevelser på optagelserne.

Rose beskriver blandt andet at have overværet, hvordan produceren Peter Roth bad kvinder fra settet om at stryge hans bukser, mens han havde dem på. 

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Warner Bros., som er moderselskabet bag produktionsselskabet CW, der producerer ’Batwoman’, tager nu til genmæle over for Ruby Rose. 

Warner Bros. udtaler til The Hollywood Reporter: 

»På trods af den revisionistiske historie Ruby Rose nu deler online, som går i kødet på producerne, de medvirkende, dem der arbejder i crewet, og selskabet … er sandheden, at Warner Bros. Television har besluttet sig for ikke at inddrage Rose i en sæson to af ’Batwoman’ på grund af utallige klager over Roses adfærd på settet, som blev undersøgt dybdegående og privat, på grund af den respekt vi har for dem, det indbefatter«. 

Produceren Peter Roth, der angiveligt skulle have bedt kvinderne på settet om at stryge hans bukser, udtaler til The Hollywood Reporter:

»Jeg afviser komplet og absolut de nedværdigende og ødelæggende anklager, som hun har ytret: De er hendes påfund, og det er aldrig sket«. 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af