Kan man grine af kærestesorger? Få svaret i traileren til Xees tragikomedieserie ‘Fantomforhold’

Kan man grine af kærestesorger? Få svaret i traileren til Xees tragikomedieserie ‘Fantomforhold’
'Fantomforhold'. (Foto: Zinna Brigh Mac-Eochaidh)

»Har du kneppet en, du ikke længere knepper, skal du kneppe personens diametrale modsætning«.

Sådan lyder visdomsordene fra 28-årige Allie (det nye talent Anna Bruus), som kæmper med hjertesorger efter bruddet med kæresten David i Xees ventede serie ‘Fantomforhold’.

I serien, der beskrives som en »tragikomedie«, lader Allie sig indrulle i en nyoprettet støttegruppe for folk med kærestesorger. Et fællesskab, der styres med hård hånd af den smånarcissistiske psykolog, Ellen (Ann Eleonora Jørgensen). At Allie samtidig er sammen med Ellens kæreste, komplicerer tingene en smule.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Fantomforhold’ er skabt af instruktør Rikke Kolding, som gjorde opmærksom på sig selv med ’Ondt i røven’ på TV 2, og den nyuddannede manuskriptforfatter Anna Juul, kendt for Veronika Katinka-karakteren født ud af ’Den Korte Radioavis’ og spinoff-serien ’Min kamp’ på DR3.

På rollelisten finder man desuden et særdeles lovende hold bestående af Peter Plaugborg, Besir Zeciri, Sara Fanta, Anna Juul selv, Sandra Kampp, Ernesto Piga Carbone, Thomas Hwan, Søren Malling, Danni Toma og Kirsten Lehfeldt. Og så har Lydmor skabt et originalt soundtrack til serien.

Serien, der består af syv afsnit, får premiere 1. november 2021 på Xee.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af