Manden bag ‘Midnight Mass’ og ‘The Haunting of Hill House’ har to nye Netflix-horrorserier på vej

Manden bag ‘Midnight Mass’ og ‘The Haunting of Hill House’ har to nye Netflix-horrorserier på vej
'Midnight Mass'. (Foto: Netflix)

Mike Flanagan fortsætter med at imponere.

Horrormaestroen har nemlig formået at følge op på sine to populære miniserier ‘The Haunting of Hill House’ og ‘The Haunting of Bly Manor’ med endnu et hårrejsende Netflix-hit i form af ‘Midnight Mass’, som i skrivende stund ligger nummer 9 på tjenestens liste over de mest på populære titler i Danmark.

Hvad skal instruktøren så nu give sig til? Svaret er ligetil: Endnu flere Netflix-gys!

The Playlist kan således fortælle, at Flanagan ikke bare har et, men to yderligere Netflix-horrorserier på vej.

Instruktørens kommende fjerde serie hedder ‘The Midnight Club’, og er trods titellighederne ikke en fortsættelse til ‘Midnight Mass’, skriver Screen Rant.

Serien er baseret på Christopher Pikes ungdomsgyserroman af samme navn, der følger en gruppe uhelbredeligt syge teenagere, som mødes hver aften på deres hospice og fortæller hinanden gyserhistorier. De aftaler samtidig, at den person, som dør først af sin sygdom, skal kommunikere med de andre fra det hindsides. Efterfølgende sker der selvfølgelig en række overnaturlige hændelser i serien, der lander på Netflix i løbet af 2022.

Til Flanagans femte Netflix-projekt tager instruktøren fat i en litterær klassiker af Edgar Allan Poe, nemlig novellen ‘The Fall of the House of Usher’, som udkom tilbage i 1839.

Forlægget følger en unavngiven hovedperson, der besøger sin barndomsven Roderick Ushers mystiske og uhyggelige palæ, fordi vennen er blevet syg og har dødsangst. Mens hovedpersonen forsøger at berolige sin ven, sker der et pludseligt dødsfald, som får store konsekvenser.

Flanagans Edger Allan Poe-filmatisering er stadig tidligt i udviklingsstadiet, hvorfor der endnu ikke er meldt noget ud om en premieredato.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af