Ryan Gosling genforenes med favoritinstruktør i genindspilning af varulvehistorie

Ryan Gosling genforenes med favoritinstruktør i genindspilning af varulvehistorie
Ryan Gosling til Oscar-ceremonien i 2017 (Foto: Kevin Winter/Getty Images))

Hollywood har i årtier forsøgt at genoplive ikoniske filmmonstre, hvilket med blandet succes har resulteret i genindspilninger af blandt andet ’The Mummy’, ’The Invisible Man’, ’Dracula’ og ’Frankenstein’.

Horrorvante Blumhouse Pictures, der blandt meget andet stod bag den succesfulde ’The Invisible Man’ med Elisabeth Moss i hovedrollen, har tidligere annonceret en genindspilning af ’The Wolfman’ med Ryan Gosling i titelrollen. 

Indtil nu har det været meningen, at Whannel skulle instruere den nye version. Han er dog sprunget fra projektet på grund af kalenderudfordringer, skriver The Playlist.

Den nye instruktør er fundet og er ingen hvem som helst: Gosling-favoritten Derek Cianfrance.

Der bliver således tale om en genforening mellem Gosling og instruktøren, der tidligere har arbejdet sammen på de fremragende ’Blue Valentine’ og ’The Place Beyond the Pine’. 

Tilbage i 2010 instruerede Joe Johnson en version af filmen, der havde Benicio Del Toro i titelrollen og Anthony Hopkins i rollen som Sir John Talbot.

Historien om ’The Wolfman’ er baseret på myten om varulven, der ved fuldmåne dukker op og skaber skræk og rædsel og kun kan slås ihjel med sølvkugler.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af