Ryan Gosling lander stor rolle som Wolfman i Universals monster-univers

Ryan Gosling lander stor rolle som Wolfman i Universals monster-univers
Ryan Gosling. (Foto: Pascal Le Segretain/GettyImages)

Ryan Gosling har holdt pause fra skuespillet siden ‘First Man‘ fra 2018. Men nu er den Oscar-nominerede stjerne så småt ved at trække i arbejdstøjet igen.

For nyligt annoncerede Gosling sin første filmrolle post-‘First Man’, og nu er han klar med en mere. Han skal nemlig spille titelrollen i Universals kommende monsterfilm ‘Wolfman’, hvilket på papiret lyder som et bemærkelsesværdigt valg for Gosling, der tidligere har styret udenom franchises.

Filmen er en del af Universal Dark Universe, der baserer sig på klassikere fra studiets monsterkatalog, og bygger videre på filmene om Wolfman fra henholdsvis 1935 (‘The Werewolf of London’) og 1941 (‘The Wolf Man’).

Ifølge Variety skrives ‘Wolfman’ af Lauren Schuker Blum og Rebecca Angelo, der begge var forfattere på Netflix-flagskibet ‘Orange Is the New Black’. Der er endnu ingen instruktør tilknyttet projektet, mens en premieredato sandsynligvis også ligger nogle år ude i fremtiden.

‘Wolfman’ følger i sporene på den nylige publikumsucces ‘The Invisible Man‘, der også genfortolkede en klassisk historie fra Universals monsterkatalog til stor kommerciel succes med over 122 millioner dollars i billetindtægter mod et budget på syv millioner.

Universals monsterkatalog indeholder desuden ikoniske karakterer som Dracula, Frankenstein og Mumien. Faktisk havde filmstudiet planer om et samlet univers á la Marvel og DC, men efter den kommercielle fiasko med ‘The Mummy‘ er monsterkataloget tilsyneladende overgået til stand alone-film.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af