Stjerneinstruktørduo bekræftet til Ryan Goslings imødesete rumfilm

Stjerneinstruktørduo bekræftet til Ryan Goslings imødesete rumfilm

Ryan Gosling har holdt pause fra skuespillet siden 2018, hvor han var aktuel som astronauten Neil Armstrong i Damien Chazelles ‘First Man’.

Der er derfor allerede store forventninger til den Oscar-nominerede skuespillers næste rolle i rumfilmen med arbejdstitlen ‘Project Hail Mary’, som blev annonceret tidligere på året, hvor Gosling endnu engang sætter kurs mod stjernerne.

Og forventningerne er kun taget til, siden filmens instruktørerne er blevet bekræftet: Stjerneduoen Phil Lord og Chris Miller (’22 Jump Street’) vender nemlig tilbage til den varme tandeminstruktørstol. Det skriver Variety.

Phil Lord og Chris Miller slog igennem med de to ‘Jump Street’-film og ‘Lego Movie’-filmen, der alle kombinerede humor og genreleg på forbilledlig vis. Siden da har de primært fungeret som producere, efter at de højst opsigtsvækkende blev fyret fra ‘Solo: A Star Wars Story’. Producerkarrieren har dog været særdeles frugtbar: De modtog blandt andet Oscar-statuetten for bedste animationsfilm for ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse‘.

Deres endnu unavngivne Gosling-rumfilm er baseret på ‘The Martian‘-forfatteren Andy Weirs kommende bog ‘Project Hail Mary’. Historien omhandler en ensom astronaut, der bliver sendt på en vigtig mission for at redde verden, så noget tyder på, at Gosling allerede er i god træning til rollen.

Filmen er stadig i udvikling og har derfor ikke fastsat en premieredato, men vi kan nok forvente, at der kommer til at gå minimum to år, inden filmen når biograflærredet. Andy Weirs boglige forlæg udkommer til gengæld i 2021 under samme titel.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af