Se første actionfyldte trailer til Michael Bays remake af den danske 00’er-film ‘Ambulancen’

Se første actionfyldte trailer til Michael Bays remake af den danske 00’er-film ‘Ambulancen’
Yahya Abdul-Mateen II og Jake Gyllenhaal i 'Ambulance'. (Foto: UIP)

Kort efter Jake Gyllenhaals hovedrollepræstation i ‘The Guilty’ er skuespilleren med i endnu et Hollywood-remake af en dansk film. Sammenlignet med Gustav Möllers internationale hit med ‘Den skyldige’ er forlægget denne gang dog noget mere obskurt.

Det er nemlig Laurits Munch-Petersens danske debutfilm ‘Ambulancen’ fra 2005, der står for skud. Filmen solgte herhjemme under 50.000 billetter, fik middelmådige anmeldelser og fik heller ikke det helt vilde internationale liv.

Men actionkongen Michael Bay så altså potentiale i Laurits Munch-Petersen og Lars Andreas Pedersen danske manuskript, som Chris Fedak (‘Chuck’, ‘Prodigal Son’) har omskrevet til at foregå i nutidens USA.

I den amerikanske udgave, som lige har fået sin første actionpakkede trailer, er Thomas Bo Larsen, Paw Henriksen og Helle Fagralid blevet skiftet ud med stjernerne Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen II (‘Candyman’, ‘Watchmen’) og Eiza González (‘Baby Driver’).

Abdul-Mateen spiller veteranen Will Sharp, der beder sin adoptivbror Danny (Gyllenhaal) om hjælp til at skaffe penge til sin kones medicinregninger. Danny overtaler brormand til at gå skridtet videre og simpelthen røve 32 millioner dollars fra en bank. Kuppet går imidlertid helt galt, og brødrene ender på flugt fra politiet i en ambulance med en paramediciner (González) og en såret politibetjent.

‘Ambulance’ får biografpremiere 17. februar.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af