Will Smith udpeger sine bedste roller – og den allerværste

Will Smith udpeger sine bedste roller – og den allerværste
Will Smith. (Foto: Kevin Winter/Getty Images for AFI)

Will Smith spås gode chancer i den kommende Oscar-sæson med hans præstation som Serena og Venus Williams’ far i den roste portrætfilm ‘King Richard’.

Og skuespilleren, der allerede har to Oscar-nomineringer i bæltet, er i fuld gang med sin kampagne, som byder på massevis af interviews. Senest i GQ, hvor skuespilleren gik undercover online og svarede på spørgsmål på sociale medier i magasinets ‘Actually Me’-serie.

Her så Smith blandt andet tilbage på sin karriere, da han svarede på et spørgsmål på det sociale medie Quora, hvor en bruger havde spurgt forummet, hvilke Will Smith-film der er de bedste og værste.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Skuespilleren peger først og fremmest på ‘Men In Black’ og ‘The Pursuit of Happyness’ som hans bedste roller. Førstnævnte gav ham det afgørende rygstød i mainstreamsammenhæng efter ‘Bad Boys’ og ‘Independence Day’, der til sammen gjorde ham til et af de mest efterspurgte navne i 90’erne.

Og ‘The Pursuit of Happyness’ indbragte Smith hans anden Oscar-nominering (efter Michael Manns ‘Ali’). Rollen som familiefar på bunden af USA’s storkapitalistiske samfund, hvor Smith sågar spiller over for sin søn, Jaden, har altid stået skuespillerens hjerte nær, og viser da også hans evner ud i de mere seriøse roller.

»De to film er nærmest perfekte«, siger skuespilleren, inden han peger på sin største fortrydelse:

Filmen, som Smith ærgrer sig allermest over at have medvirket i, er westernfilmen ‘Wild Wild West’, der vandt fem Razzier og blev sablet ned af anmelderne ved premieren i 1999. Det hjalp nok heller ikke, at Smith sagde nej til rollen som Neo i ‘The Matrix’, for i stedet at medvirke i westernfadæsen.

»’Wild Wild West’ er en torn i min side. At se mig selv i læderbukser… jeg kan ikke lide det«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af