Danny McBrides ’The Righteous Gemstones’ vender tilbage – se den første teaser

Danny McBrides ’The Righteous Gemstones’ vender tilbage – se den første teaser
'The Righteous Gemstones' (Foto: PR)

Efter næsten to år vender Danny McBrides serie om teleevangelisterne familien Gemstone endelig tilbage i januar 2022 med sin anden sæson.

Og den første teaser er lige landet:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’The Righteous Gemstones’ er skabt af manden, der var primus motor for de markante HBO-komedieserier ’Eastbound & Down’ og ’Vice Principals’, nemlig Danny McBride – som selv portrætterer familiens ældste søn, Jesse Gemstone, i serien.

Familien Gemstone, der styrer en større menighed i det sydlige USA, kommer i anden sæson til at blive truet af flere mennesker fra deres fortid og nutid. Der er nemlig mange, der har et problem med familien Gemstone og gerne ser deres store evangelistimperium smuldre. 

På rollelisten finder man Adam Devine, John Goodman, Cassidy Freeman og Walton Goggins, som også var med i første ombæring.

De nye skuespillere på rollelisten indbefatter: Eric André fra ‘The Eric André Show’ og ‘Man Seeking Woman’, Jason Schwartzman (en af instruktør Wes Andersons favoritter) og Jessica Lowe, som også har spillet over for Eric André i ‘Man Seeking Woman’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af