Lyt til SOUNDVENUE STREAMER: Gensyn med ’BH90210’ og Danny McBrides kulsorte kirkekomedie

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på SOUNDVENUE STREAMER via via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

’Beverly Hills 90210’ er tilbage, men intet er som før for Brandon, Brenda, Kelly og co. i ’BH90210’, der spinder fed satire på skuespillerne bag teenageikonerne.

Tori Spelling og Jennie Garth har skrevet og produceret, og sammen med Jason Priestly, Iain Zierning, Gabrielle Carteris og Brian Austin Green agerer de soapificerede versioner af sig selv på jagt efter ny karriereoprejsning inden sidste udkald.

Præmissen overrasker, men er det sjovt for andre end hardcore ’Beverly’-fans? Hvad er Jacob og Lises eget forhold til 90’er-fænomenet, og hvem er (stadig!) den ultimative hadekarakter i gruppen?

Efter gensynet med barndomsvennerne skal det handle om en ganske anden form for kultdyrkelse i komiker Danny McBrides nye HBO-serie ’The Righteous Gemstones’, der tager pis på USA’s kommercialiserede megachurches. McBride spiller søn af John Goodmans præstepatriark Eli, der har forvandlet familien til et religiøst superbrand – med korruption, bagvaskelse og ultravold lurende under den fromme overflade.

Hvad skal du se i denne uge? Lyt med når de to podværter giver dig ugens bedste streamingtips på under en halv time.

SOUNDVENUE STREAMER udkommer ugentligt. Du kan lytte og abonnere via Spotify og iTunes, eller din foretrukne podcast-app.

Følg SOUNDVENUE STREAMER på Facebook HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af