‘Downton Abbey’ er tilbage igen, igen – se traileren til filmen ‘A New Era’

‘Downton Abbey’ er tilbage igen, igen – se traileren til filmen ‘A New Era’
'Downton Abbey: A New Era' (Foto: UIP)

Julian Fellowes’ rasende populære, historiske dramaserie ’Downton Abbey’ har siden 2010 budt på drama, intriger og kærlighed på det eponyme gods.

Efter seks sæsoner og 15 Emmy-priser stoppede serien i 2015, men i 2019 vendte størstedelen af de kendte karakterer tilbage i en filmversion (4 stjerner fra Soundvenues anmelder), og næste år kan fans se frem til endnu en af slagsen: ‘Downton Abbey: A New Era’.

Se den første trailer til filmen her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lady Mary (Michelle Dockery), Robert og Cora Crawley (Hugh Bonneville og Elizabeth McGovern), Lady Edith (Laura Carmichael) og Tom Branson (Allen Leech) er alle klar igen, og det samme er gud hjælpe mig også gamle Violet Crawley i skikkelse af Maggie Smith med de geniale oneliners (om end den første film mere end antydede, at fanfavoritten takkede af).

Det er atter Julian Fellowes, der står for manuskriptet, mens manden bag ‘My Week With Marilyn’ og ’Goodbye, Christopher Robin’, Simon Curtis, overtager instruktørstolen.  

‘Downton Abbey: A New Era’ får premiere 24. marts 2022.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af