Lady Gaga talte med italiensk accent i halvandet år i forbindelse med ‘House of Gucci’

Lady Gaga talte med italiensk accent i halvandet år i forbindelse med ‘House of Gucci’
Lady Gaga i traileren til 'House of Gucci'. (Foto: screenshot fra Youtube)

Lady Gaga spås til at være en af de store Oscar-kandidater for sin rolle som Patrizia Reggianni i Ridley Scotts kommende film ‘House of Gucci’.

Ikke mindst fordi Oscar-akademiet elsker store transformationer – og sådan én tyder alt på, at musikeren, der slog igennem som skuespiller i ‘A Star Is Born’, har undergået til sin nye rolle.

I et nyt interview med britiske Vogue fortæller Lady Gaga, at hun gik så stringent til arbejdet med rollen, at hun oplevede nogle psykiske udfordringer:

»Jeg var enten på mit hotelværelse, levede og talte som Reggiani, eller også var jeg på settet, hvor jeg levede og talte som hende. Jeg kan huske, at jeg en dag gik ud i de italienske gader iført en hat og ville gå en tur. Jeg havde ikke været ude bare for at gå en tur i næsten to måneder, og jeg panikkede. Jeg troede, at jeg var på filmsettet«. 

For at øge autenciteten og troværdigheden ved rollen trådte Lady Gaga faktisk slet ikke ud af den: I halvandet år talte hun eksempelvis med italiensk accent, både når kameraet var tændt og slukket.

Lady Gaga mødtes ikke med virkelighedens tidligere Gucci-frue, der i dag hedder Patrizia Reggiani. Reggiani har udtalt, at hun blev dybt skuffet over, at Lady Gaga ikke konsulterede hende inden rollen. Hertil har Lady Gaga svaret til magasinet Eonline: »Jeg gjorde alt, jeg kunne, for at spille sandheden«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af